Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 075-6120097
  • info@argoadvies.com
  • 075-6120091
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen. En mochten wij van mening zijn dat één van onze netwerkpartners op een bepaald gebied meer kan bieden dan wij in huis hebben, dan zullen wij niet aarzelen hen in te schakelen. Zo hebben wij de hypotheekadvisering volledig uitbesteed aan Hypotheek Advies Noord Holland, maken wij binnen ons netwerk gebruik van diensten van een fiscaal adviesburo en hebben wij voor pensioenadvies een apart bedrijf opgericht, t.w. F & F Advies B.V.  Deze laatste behoort tot de Argo Groep en werkt uitsluitend op declaratiebasis. Door gewijzigde wetgeving is het immers, als het gaat om pensioenadvies, niet meer toegestaan te werken op basis van provisie. 

We zeiden het al: we zijn financieel adviseurs maar hebben ons gespecialiseerd in advisering en bemidddeling daar waar het gaat om verzekeringen en pensioenen.

Op deze website willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelterreinen van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wat we willen.