Schade melden telefoon 075-6120097

Bedrijfs­aansprakelijkheid

Krijg je een schadeclaim? De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen.

Ben je zzp’er? Of mkb’er met maximaal vijftig werknemers en een jaaromzet tot en met € 10.000.000,-? Dan is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ook geschikt voor jouw bedrijf. Werk je in de bouw? Dan geldt een maximum van € 2.500.000,- omzet.

Of krijgt een werknemer een ongeluk en word je hiervoor aansprakelijk gesteld? Als dit gebeurt, d
Deze verzekering beschermt je bedrijf tegen financiële gevolgen van schadeclaims.

Voorrisico meeverzekerd

Heb je schade veroorzaakt voor de ingangsdatum van je polisverzekering? En wist je dit nog niet toen je de polis nam? Ook deze schade dekken we. Werk je in de branche bouw mkb? Dan kies je zelf of je deze dekking wilt.

Narisico verzekeren

Heb je schade veroorzaakt tijdens de looptijd van je verzekering? En wist je dit nog niet toen je de polis stopzette? Deze schade verzeker je optioneel mee. Kies zelf of je deze dekking wilt.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.