Schade melden telefoon 075-6120097

Bedrijfs­aansprakelijkheid

Krijg je een schadeclaim? De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen.

Ben je zzp’er? Of mkb’er met maximaal vijftig werknemers en een jaaromzet tot en met € 10.000.000,-? Dan is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ook geschikt voor jouw bedrijf. Werk je in de bouw? Dan geldt een maximum van € 2.500.000,- omzet.

Of krijgt een werknemer een ongeluk en word je hiervoor aansprakelijk gesteld? Als dit gebeurt, d
Deze verzekering beschermt je bedrijf tegen financiële gevolgen van schadeclaims.

Voorrisico meeverzekerd

Heb je schade veroorzaakt voor de ingangsdatum van je polisverzekering? En wist je dit nog niet toen je de polis nam? Ook deze schade dekken we. Werk je in de branche bouw mkb? Dan kies je zelf of je deze dekking wilt.

Narisico verzekeren

Heb je schade veroorzaakt tijdens de looptijd van je verzekering? En wist je dit nog niet toen je de polis stopzette? Deze schade verzeker je optioneel mee. Kies zelf of je deze dekking wilt.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.