Schade melden telefoon 075-6120097

Boot

Met bootverzekering bet u verzekerd voor schade die u met uw boot veroorzaakt aan anderen.

Volgens de Nederlandse wet is het niet verplicht uw boot te verzekeren. Het is wel verstandig om uw boot minimaal voor aansprakelijkheid & hlpverlening te verzekeren.

Dit is namelijk vaak niet verzekerd wanneer alleen een gewone <a href=”https://argoadvies.com/verzekeringen/aansprakelijkheid-voor-particulieren-avp”>aansprakelijkheidsverzekering (AVP)</a> hebt. Daarnaast stellen jachthavens en winterstallingen het vaak verplicht om uw boot voor minimaal aansprakelijkheid te verzekeren. En ook in het buitenland is dit vaak verplicht.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.