Schade melden telefoon 075-6120097

Boot

Met bootverzekering bet u verzekerd voor schade die u met uw boot veroorzaakt aan anderen.

Volgens de Nederlandse wet is het niet verplicht uw boot te verzekeren. Het is wel verstandig om uw boot minimaal voor aansprakelijkheid & hlpverlening te verzekeren.

Dit is namelijk vaak niet verzekerd wanneer alleen een gewone <a href=”https://argoadvies.com/verzekeringen/aansprakelijkheid-voor-particulieren-avp”>aansprakelijkheidsverzekering (AVP)</a> hebt. Daarnaast stellen jachthavens en winterstallingen het vaak verplicht om uw boot voor minimaal aansprakelijkheid te verzekeren. En ook in het buitenland is dit vaak verplicht.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.