Schade melden telefoon 075-6120097

Beroepsaansprakelijkheid ZZP

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u als ZZP’er tegen de financiële gevolgen van schadeclaims.

Wanneer u een beroepsfout maakt waardoor anderen schade lijden. U geeft bijvoorbeeld een verkeerd advies en uw klant verliest hierdoor vermogen.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is geschikt voor u als u werkzaamheden verricht op juridisch of administratief gebied. Dit geldt niet voor advocaten, notarissen en accountants.

Narisico verzekeren
Heeft u schade veroorzaakt tijdens de looptijd vanuw verzekering? En wist u dit nog niet toen u de polis stopzette? Deze schade verzekert u bij beëindiging van uw bedrijf optioneel mee. Kies zelf of u deze dekking wilt.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.