Schade melden telefoon 075-6120097

Bedrijfsschade

Als je bedrijf door een brand, waterschade, storm of andere calamiteit wordt getroffen, kan de schade zeer groot zijn.

Bijvoorbeeld bij een grote brand, kan je bedrijf langere tijd stil liggen. Dit heeft grote financiële gevolgen voor de omzet terwijl de kosten wel doorlopen.

Het heeft ook gevolgen voor de afnemers van producten. Als je bedrijf– door wat voor oorzaak dan ook – deels of helemaal stil komt te liggen, maak je dus geen of minder omzet en lijd je dus financiële schade.

Een bedrijfsschadeverzekering zorgt ervoor dat je vaste kosten worden doorbetaald zoals de salarissen en de vaste lasten van je bedrijfsvestiging. Het dekt ook de vermindering van de brutowinst.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.