Schade melden telefoon 075-6120097

Inboedel

Wanneer uw inboedel beschadigt raakt of gestolen wordt.

Wanneer krijgt u een vergoeding vanuit de inboedelverzekering? Kan de schade gemaakt worden? De kosten van de reparatie worden dan betaald, minus een eventueel eigen risico. Wanneer de schade niet gemaakt kan worden krijgt u een vergoeding. Dat is de nieuwwaarde of de dagwaarde.

  • Schade door brand of storm
  • Schade door diefstal en inbraak in huis
  • Schade door een kapotte waterleiding of neerslag
  • Schade aan spullen die je leent
  • Schade door overstroming secundaire waterkering

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.