Schade melden telefoon 075-6120097

Opstal

Een opstalverzekering - inde volksmond woonhuisverzekering - verzekert uw woning tegen schade door onder meer inbraak, brand, bliksem of storm.

De vaste onderdelen van uw woning en tuin zijn verzekerd, denk aan een houten vloer, glas en zonnepanelen. Maar ook een schuur, carport of garage zijn met een opstalverzekering verzekerd.

Je houdt ze gemotiveerd aan boord

Passende beloning

Bij employee benefits gaat het om de sociaal en financieel passende waardering van human resources. Wij verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en vertalen dit naar adviezen op maat.

Voor bijvoorbeeld een collectieve pensioen- of zorgverzekering, maar u kunt ook denken aan een WIA-verzekering. Hiermee voorkomt u dat een arbeids- ongeschikte werknemer in een gapend inkomensgat valt.

Verzuimmanagement

Ziekte bij werknemers is niet altijd te voorkomen, maar u kunt zich wel verzekeren tegen loondoorbetaling bij ziekte. Naast een verzuimverzekering kan een no-nonsense arbodienst het verzuim aanpakken bij de wortels. Deze is specialist in verzuimpreventie en -begeleiding. Een gezonde zaak!ijft.