Schade melden telefoon 075-6120097

Caravan

Met een caravanverzekering kunt u kiezen uit 2 dekkingen: Beperkt Casco of Volledig Casco.

Goed om te weten Accessoires zoals uw voortent en luifel zijn onbeperkt meeverzekerd. Uw inboedel, zoals beddengoed, pannen en tv, is standaard verzekerd tot een bepaald bedrag. U kunt deze dekking uitbreiden. Om verzekerd te zijn bij diefstal van uw caravan, is een wielklem, dissel- of wielslot verplicht (CCV-goedgekeurd). In een afgesloten stalling is dat niet nodig.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.