Schade melden telefoon 075-6120097

Caravan

Met een caravanverzekering kunt u kiezen uit 2 dekkingen: Beperkt Casco of Volledig Casco.

Goed om te weten Accessoires zoals uw voortent en luifel zijn onbeperkt meeverzekerd. Uw inboedel, zoals beddengoed, pannen en tv, is standaard verzekerd tot een bepaald bedrag. U kunt deze dekking uitbreiden. Om verzekerd te zijn bij diefstal van uw caravan, is een wielklem, dissel- of wielslot verplicht (CCV-goedgekeurd). In een afgesloten stalling is dat niet nodig.

Je houdt ze gemotiveerd aan boord

Passende beloning

Bij employee benefits gaat het om de sociaal en financieel passende waardering van human resources. Wij verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en vertalen dit naar adviezen op maat.

Voor bijvoorbeeld een collectieve pensioen- of zorgverzekering, maar u kunt ook denken aan een WIA-verzekering. Hiermee voorkomt u dat een arbeids- ongeschikte werknemer in een gapend inkomensgat valt.

Verzuimmanagement

Ziekte bij werknemers is niet altijd te voorkomen, maar u kunt zich wel verzekeren tegen loondoorbetaling bij ziekte. Naast een verzuimverzekering kan een no-nonsense arbodienst het verzuim aanpakken bij de wortels. Deze is specialist in verzuimpreventie en -begeleiding. Een gezonde zaak!ijft.