Schade melden telefoon 075-6120097

Goederen

Met deze verzekering zijn uw goederen goed verzekerd tegen schade.

De goederenverzekering (ook wel voorraadverzekering genoemd) vergoedt schade aan uw handelsvoorraad. Denk aan grondstoffen, eindproducten en andere handelswaren. Zo kunt u na schade nieuwe spullen kopen en snel weer aan de slag.

De marktwaarde van uw goederen verzekerd

Koopt u bij schade nieuwe spullen van dezelfde soort, dezelfde eigenschappen en kwaliteit? Dan krijgt u de marktwaarde daarvan vergoed. Dit is de inkoopprijs van de goederen plus de afleveringskosten.

Ook dekking bij een te laag verzekerd bedrag

Heeft u tijdens het verzekeringsjaar nieuwe spullen gekocht en is het verzekerde bedrag daardoor te laag? In de goederenverzekering zit een standaard garantie tegen onderverzekering.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.