Schade melden telefoon 075-6120097

Eigen vervoer

Is je gereedschap beschadigd of gestolen uit de bedrijfswagen? Dan ben je met de eigen vervoerverzekering goed verzekerd. Je krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kun je snel weer aan de slag.

De verzekering geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week en in heel Europa. Als je rijdt, maar ook als je geparkeerd staat. Extra beveiligingsmaatregelen zoals extra sloten of een alarm zijn niet nodig. We rekenen ook geen hoger eigen risico bij een onbeveiligd vervoermiddel.

Geen onderverzekering

Is de waarde van de spullen die je in de bedrijfswagen hebt hoger dan het verzekerde bedrag? Dan ben je onderverzekerd. Is er schade of diefstal van een gedeelte van deze goederen? Dan vergoeden wij toch alle schade aan deze spullen tot het verzekerd bedrag.

Ook dekking tijdens laden en lossen

Je lading is verzekerd tijdens de rit en als je geparkeerd staat. Maar ook tijdens het laden en lossen ben je goed verzekerd.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.