Schade melden telefoon 075-6120097

Eigen vervoer

Is je gereedschap beschadigd of gestolen uit de bedrijfswagen? Dan ben je met de eigen vervoerverzekering goed verzekerd. Je krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kun je snel weer aan de slag.

De verzekering geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week en in heel Europa. Als je rijdt, maar ook als je geparkeerd staat. Extra beveiligingsmaatregelen zoals extra sloten of een alarm zijn niet nodig. We rekenen ook geen hoger eigen risico bij een onbeveiligd vervoermiddel.

Geen onderverzekering

Is de waarde van de spullen die je in de bedrijfswagen hebt hoger dan het verzekerde bedrag? Dan ben je onderverzekerd. Is er schade of diefstal van een gedeelte van deze goederen? Dan vergoeden wij toch alle schade aan deze spullen tot het verzekerd bedrag.

Ook dekking tijdens laden en lossen

Je lading is verzekerd tijdens de rit en als je geparkeerd staat. Maar ook tijdens het laden en lossen ben je goed verzekerd.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.