Schade melden telefoon 075-6120097

Eigen vervoer

Is je gereedschap beschadigd of gestolen uit de bedrijfswagen? Dan ben je met de eigen vervoerverzekering goed verzekerd. Je krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kun je snel weer aan de slag.

De verzekering geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week en in heel Europa. Als je rijdt, maar ook als je geparkeerd staat. Extra beveiligingsmaatregelen zoals extra sloten of een alarm zijn niet nodig. We rekenen ook geen hoger eigen risico bij een onbeveiligd vervoermiddel.

Geen onderverzekering

Is de waarde van de spullen die je in de bedrijfswagen hebt hoger dan het verzekerde bedrag? Dan ben je onderverzekerd. Is er schade of diefstal van een gedeelte van deze goederen? Dan vergoeden wij toch alle schade aan deze spullen tot het verzekerd bedrag.

Ook dekking tijdens laden en lossen

Je lading is verzekerd tijdens de rit en als je geparkeerd staat. Maar ook tijdens het laden en lossen ben je goed verzekerd.

Je houdt ze gemotiveerd aan boord

Passende beloning

Bij employee benefits gaat het om de sociaal en financieel passende waardering van human resources. Wij verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en vertalen dit naar adviezen op maat.

Voor bijvoorbeeld een collectieve pensioen- of zorgverzekering, maar u kunt ook denken aan een WIA-verzekering. Hiermee voorkomt u dat een arbeids- ongeschikte werknemer in een gapend inkomensgat valt.

Verzuimmanagement

Ziekte bij werknemers is niet altijd te voorkomen, maar u kunt zich wel verzekeren tegen loondoorbetaling bij ziekte. Naast een verzuimverzekering kan een no-nonsense arbodienst het verzuim aanpakken bij de wortels. Deze is specialist in verzuimpreventie en -begeleiding. Een gezonde zaak!ijft.