Schade melden telefoon 075-6120097

Eigen vervoer

Is je gereedschap beschadigd of gestolen uit de bedrijfswagen? Dan ben je met de eigen vervoerverzekering goed verzekerd. Je krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kun je snel weer aan de slag.

De verzekering geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week en in heel Europa. Als je rijdt, maar ook als je geparkeerd staat. Extra beveiligingsmaatregelen zoals extra sloten of een alarm zijn niet nodig. We rekenen ook geen hoger eigen risico bij een onbeveiligd vervoermiddel.

Geen onderverzekering

Is de waarde van de spullen die je in de bedrijfswagen hebt hoger dan het verzekerde bedrag? Dan ben je onderverzekerd. Is er schade of diefstal van een gedeelte van deze goederen? Dan vergoeden wij toch alle schade aan deze spullen tot het verzekerd bedrag.

Ook dekking tijdens laden en lossen

Je lading is verzekerd tijdens de rit en als je geparkeerd staat. Maar ook tijdens het laden en lossen ben je goed verzekerd.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.