Schade melden telefoon 075-6120097

CAR

Schade door brand, diefstal of storm? Of heb je door verkeerd werken schade gemaakt? Verzeker je werk goed met de CAR-verzekering.

Heb je een bouw- en/of klusbedrijf? Met een CAR-verzekering (construction all risk) verzeker je je werk tegen schade. Denk aan schade door diefstal, brand, vandalisme of storm. Maar ook ben je verzekerd als je schade hebt gemaakt door verkeerd te werken (uitvoeringsfout).

Wat is een CAR verzekering?

Met een standaard gebouwverzekering ben je vaak niet verzekerd tegen schade door verkeerd werken. En met een aansprakelijkheidsverzekering ben je vaak niet verzekerd tegen schade aan het werk. Met de CAR-verzekering ben je wel verzekerd in deze situaties.

Eén verzekering voor alle projecten

Alle projecten die je uitvoert in Nederland, Duitsland en België vallen onder dezelfde verzekering. Je projecten hoef je niet apart te verzekeren. Zo kun je zonder zorgen je werk doen.

Diefstal van bouwmateriaal verzekerd

Naast schade aan het werk, verzekeren we ook diefstal van bouwmaterialen die jij hebt geleverd aan de werklocatie. Vanaf de werklocatie is diefstal van de materialen verzekerd.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.