Schade melden telefoon 075-6120097

Collectieve Zorg

Het beste voor je bedrijf met een inkomens- én collectieve zorgverzekering

Wij bieden toegang tot de beste zorg, voor zowel jouw bedrijf als je werknemers. We helpen je met een gezonde en fitte werkvloer.

Je kunt al een eigen collectieve zorgverzekering aanbieden aan je medewerkers als je bedrijf meer dan 150 werknemers heeft en je een Inkomensverzekering bij ons hebt, zoals de collectieve ongevallenverzekering of WGA Hiaat Aanvullingszekerheid. Voor zowel jou als je medewerkers heeft dit vele voordelen.

Heb je een bedrijf met meer dan 500 medewerkers? Dan bieden we je graag aanvullend maatwerk die past bij de behoefte van je bedrijf.

Een gezond bedrijf

We hebben als doel om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te maken én te houden. We denken met je mee en bieden je oplossingen op maat, met interventies en preventie die past bij jouw bedrijf en de werknemer. En als het toch nodig is bieden we toegang tot de beste zorg.

  •  Je kunt je eigen collectieve zorgverzekering aanbieden aan je medewerkers
  •  Duurzaam inzetbare werknemers met toegang tot de beste zorg
  •  We helpen bij het verminderen van ziekte en een snelle terugkeer op de werkvloer
  •  Je krijgt toegang tot een groot aantal diensten.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.