Schade melden telefoon 075-6120097

Collectieve Zorg

Het beste voor je bedrijf met een inkomens- én collectieve zorgverzekering

Wij bieden toegang tot de beste zorg, voor zowel jouw bedrijf als je werknemers. We helpen je met een gezonde en fitte werkvloer.

Je kunt al een eigen collectieve zorgverzekering aanbieden aan je medewerkers als je bedrijf meer dan 150 werknemers heeft en je een Inkomensverzekering bij ons hebt, zoals de collectieve ongevallenverzekering of WGA Hiaat Aanvullingszekerheid. Voor zowel jou als je medewerkers heeft dit vele voordelen.

Heb je een bedrijf met meer dan 500 medewerkers? Dan bieden we je graag aanvullend maatwerk die past bij de behoefte van je bedrijf.

Een gezond bedrijf

We hebben als doel om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te maken én te houden. We denken met je mee en bieden je oplossingen op maat, met interventies en preventie die past bij jouw bedrijf en de werknemer. En als het toch nodig is bieden we toegang tot de beste zorg.

  •  Je kunt je eigen collectieve zorgverzekering aanbieden aan je medewerkers
  •  Duurzaam inzetbare werknemers met toegang tot de beste zorg
  •  We helpen bij het verminderen van ziekte en een snelle terugkeer op de werkvloer
  •  Je krijgt toegang tot een groot aantal diensten.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.