Schade melden telefoon 075-6120097

Bestuurders-aansprakelijkheid

U neemt als bestuurder beslissingen voor uw organisatie. Soms pakt zo'n beslissing verkeerd uit. En stelt iemand u aansprakelijk voor schade.

Verzeker je met onze Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor je aansprakelijkheid als bestuurslid. De verzekering beschermt je privévermogen tegen een verkeerde bestuurlijke beslissing.

Of je nu directeur of commissaris bent van een bedrijf. Of bijvoorbeeld penningmeester van een vereniging. Je sluit deze verzekering als directie of bestuur. Zo kun je gemakkelijk bestuurders aantrekken en houden.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.