Schade melden telefoon 075-6120097

Reconstructie

De reconstructieverzekering vergoedt de kosten om uw gegevens, zoals administratie, contracten en archieven te herstellen.

Voor uw financiële administratie, waaronder ook gangbare specificaties van bezittingen, vorderingen, schulden en kosten, inclusief financiële gegevens van derden die u in beheer hebt

Bij gecomputeriseerde administratie is het sluiten van een Computer-/Elektronicaverzekering aangevuld met een reconstructiekostendekking aan te raden.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.