Schade melden telefoon 075-6120097

Bestelauto

Vervoert u goederen? Heeft u een grijs kenteken? En staat uw auto in de boekhouding van uw bedrijf? Dan kiest u voor een bestelautoverzekering.

In Nederland heeft jaarlijks ongeveer 1 op de 10 auto’s schade (bron: FOCWA). Daaronder vallen ook bestelauto’s. En u weet als geen ander: als uw bestelbus niet rijdt, dan kunt u geen materialen vervoeren of bestellingen op tijd leveren. En dat kost tijd en geld.

Uw bestelauto verzekeren exclusief BTW en BPM

Bent u ondernemer? Rijdt u meer dan 10% van uw jaarlijkse kilometers zakelijk? En is uw bestelauto na 1 juli 2005 geregistreerd bij het RDW? Dan kunt u uw bestelauto niet alleen verzekeren zonder BTW, maar ook zonder BPM.
Dankzij de ondernemersregeling komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstelling van beide belastingen.

Voldoet u aan de bovenstaande voorwaarden?

Dan komt u dankzij de ondernemersregeling mogelijk in aanmerking voor vrijstelling van beide belastingen. Hierdoor betaalt u een lagere premie, omdat wij de premie berekenen over de verzekerde waarde.  BPM is de afkorting voor ‘Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen’. U betaalt normaal BPM als u een nieuwe personenauto, motor of bestelauto koopt in Nederland. Of exporteert naar Nederland. De hoogte hiervan hangt af van uw netto catalogusprijs en brandstof.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.