Schade melden telefoon 075-6120097

Computer- en Elektronica

Computers en elektronische apparatuur zijn voor veel ondernemers onmisbaar. Het is erg vervelend als je door brand of diefstal niet verder kunt werken. Met de Computer- en elektronicaverzekering heb je een uitgebreide dekking. En pak je na schade de draad snel weer op.

Ook dekking bij te laag verzekerd bedrag

Heb je in de loop van een verzekeringsjaar apparatuur bijgekocht? En is de verzekerde som daardoor te laag? Met de standaard overdekking wordt dit opgevangen.

Nieuwwaardegarantie tot drie jaar

Gaat je computer binnen drie jaar na aanschaf stuk en is hij niet te repareren? Dan vergoeden we de nieuwwaarde. Zo kun je vlug weer aan de slag met een vergelijkbare computer.

Schade opnemen wanneer het jou uitkomt

 

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.