Schade melden telefoon 075-6120097

Computer- en Elektronica

Computers en elektronische apparatuur zijn voor veel ondernemers onmisbaar. Het is erg vervelend als je door brand of diefstal niet verder kunt werken. Met de Computer- en elektronicaverzekering heb je een uitgebreide dekking. En pak je na schade de draad snel weer op.

Ook dekking bij te laag verzekerd bedrag

Heb je in de loop van een verzekeringsjaar apparatuur bijgekocht? En is de verzekerde som daardoor te laag? Met de standaard overdekking wordt dit opgevangen.

Nieuwwaardegarantie tot drie jaar

Gaat je computer binnen drie jaar na aanschaf stuk en is hij niet te repareren? Dan vergoeden we de nieuwwaarde. Zo kun je vlug weer aan de slag met een vergelijkbare computer.

Schade opnemen wanneer het jou uitkomt

 

Je houdt ze gemotiveerd aan boord

Passende beloning

Bij employee benefits gaat het om de sociaal en financieel passende waardering van human resources. Wij verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en vertalen dit naar adviezen op maat.

Voor bijvoorbeeld een collectieve pensioen- of zorgverzekering, maar u kunt ook denken aan een WIA-verzekering. Hiermee voorkomt u dat een arbeids- ongeschikte werknemer in een gapend inkomensgat valt.

Verzuimmanagement

Ziekte bij werknemers is niet altijd te voorkomen, maar u kunt zich wel verzekeren tegen loondoorbetaling bij ziekte. Naast een verzuimverzekering kan een no-nonsense arbodienst het verzuim aanpakken bij de wortels. Deze is specialist in verzuimpreventie en -begeleiding. Een gezonde zaak!ijft.