Schade melden telefoon 075-6120097

Computer- en Elektronica

Computers en elektronische apparatuur zijn voor veel ondernemers onmisbaar. Het is erg vervelend als je door brand of diefstal niet verder kunt werken. Met de Computer- en elektronicaverzekering heb je een uitgebreide dekking. En pak je na schade de draad snel weer op.

Ook dekking bij te laag verzekerd bedrag

Heb je in de loop van een verzekeringsjaar apparatuur bijgekocht? En is de verzekerde som daardoor te laag? Met de standaard overdekking wordt dit opgevangen.

Nieuwwaardegarantie tot drie jaar

Gaat je computer binnen drie jaar na aanschaf stuk en is hij niet te repareren? Dan vergoeden we de nieuwwaarde. Zo kun je vlug weer aan de slag met een vergelijkbare computer.

Schade opnemen wanneer het jou uitkomt

 

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.