Schade melden telefoon 075-6120097

Computer- en Elektronica

Computers en elektronische apparatuur zijn voor veel ondernemers onmisbaar. Het is erg vervelend als je door brand of diefstal niet verder kunt werken. Met de Computer- en elektronicaverzekering heb je een uitgebreide dekking. En pak je na schade de draad snel weer op.

Ook dekking bij te laag verzekerd bedrag

Heb je in de loop van een verzekeringsjaar apparatuur bijgekocht? En is de verzekerde som daardoor te laag? Met de standaard overdekking wordt dit opgevangen.

Nieuwwaardegarantie tot drie jaar

Gaat je computer binnen drie jaar na aanschaf stuk en is hij niet te repareren? Dan vergoeden we de nieuwwaarde. Zo kun je vlug weer aan de slag met een vergelijkbare computer.

Schade opnemen wanneer het jou uitkomt

 

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.