Schade melden telefoon 075-6120097

Gebouwen

Met de gebouwenverzekering verzekert u uw bedrijfsgebouw goed tegen schade.

Met de gebouwenverzekering (ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd) krijgt u schade aan uw zakelijke gebouw vergoed.

Wat is een Gebouwenverzekering?

Schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm, water of vandalisme kan flink in de papieren lopen. Met de gebouwenverzekering hoeft u zich over de materiële schade in elk geval geen zorgen te maken.

Garantie tegen onderverzekering

Soms is de schade aan een gebouw groter dan het verzekerde bedrag. Dan heeft u een te laag bedrag verzekerd. Dit noemen we ook wel onderverzekerd. Met onze garantie tegen onderverzekering krijgt u de totale schade aan uw gebouw toch helemaal vergoed.

Wat krijgt u vergoed?

Als de schade te repareren is, vergoeden we de herstelkosten. Anders vergoeden we de herbouwwaarde. In bijzondere gevallen vergoeden we de verkoopwaarde, bijvoorbeeld als het gebouw al te koop stond.

 

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.