Schade melden telefoon 075-6120097

Gebouwen

Met de gebouwenverzekering verzekert u uw bedrijfsgebouw goed tegen schade.

Met de gebouwenverzekering (ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd) krijgt u schade aan uw zakelijke gebouw vergoed.

Wat is een Gebouwenverzekering?

Schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm, water of vandalisme kan flink in de papieren lopen. Met de gebouwenverzekering hoeft u zich over de materiële schade in elk geval geen zorgen te maken.

Garantie tegen onderverzekering

Soms is de schade aan een gebouw groter dan het verzekerde bedrag. Dan heeft u een te laag bedrag verzekerd. Dit noemen we ook wel onderverzekerd. Met onze garantie tegen onderverzekering krijgt u de totale schade aan uw gebouw toch helemaal vergoed.

Wat krijgt u vergoed?

Als de schade te repareren is, vergoeden we de herstelkosten. Anders vergoeden we de herbouwwaarde. In bijzondere gevallen vergoeden we de verkoopwaarde, bijvoorbeeld als het gebouw al te koop stond.

 

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.