Schade melden telefoon 075-6120097

Gebouwen

Met de gebouwenverzekering verzekert u uw bedrijfsgebouw goed tegen schade.

Met de gebouwenverzekering (ook wel zakelijke opstalverzekering genoemd) krijgt u schade aan uw zakelijke gebouw vergoed.

Wat is een Gebouwenverzekering?

Schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm, water of vandalisme kan flink in de papieren lopen. Met de gebouwenverzekering hoeft u zich over de materiële schade in elk geval geen zorgen te maken.

Garantie tegen onderverzekering

Soms is de schade aan een gebouw groter dan het verzekerde bedrag. Dan heeft u een te laag bedrag verzekerd. Dit noemen we ook wel onderverzekerd. Met onze garantie tegen onderverzekering krijgt u de totale schade aan uw gebouw toch helemaal vergoed.

Wat krijgt u vergoed?

Als de schade te repareren is, vergoeden we de herstelkosten. Anders vergoeden we de herbouwwaarde. In bijzondere gevallen vergoeden we de verkoopwaarde, bijvoorbeeld als het gebouw al te koop stond.

 

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.