Schade melden telefoon 075-6120097

Geld

Een geldverzekering is een zakelijke verzekering. De verzekering dekt de kosten van verlies of diefstal van geld, postzegels en cadeaubonnen. Ook tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. En als je ongemerkt vals geld aanneemt.

Verlies jij of verliest jouw medewerker contant geld? Of vindt er een overval of diefstal plaats? De geldverzekering dekt deze schade.

We verzekeren het geld van jouw bedrijf in jouw bedrijfspand. Maar ook bij jou thuis of in de (nacht)kluis van jouw bank. We verzekeren ook het vervoeren van dat geld tussen deze locaties.

Vals geld

Neem jij of neemt een medewerker ongemerkt vals geld aan? Dit is verzekerd met onze geldverzekering.

Geldswaardig papier

Je bent ook verzekerd voor verlies en diefstal van geldswaardig papier. Zoals postzegels en cadeaubonnen.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.