Schade melden telefoon 075-6120097

Geld

Een geldverzekering is een zakelijke verzekering. De verzekering dekt de kosten van verlies of diefstal van geld, postzegels en cadeaubonnen. Ook tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. En als je ongemerkt vals geld aanneemt.

Verlies jij of verliest jouw medewerker contant geld? Of vindt er een overval of diefstal plaats? De geldverzekering dekt deze schade.

We verzekeren het geld van jouw bedrijf in jouw bedrijfspand. Maar ook bij jou thuis of in de (nacht)kluis van jouw bank. We verzekeren ook het vervoeren van dat geld tussen deze locaties.

Vals geld

Neem jij of neemt een medewerker ongemerkt vals geld aan? Dit is verzekerd met onze geldverzekering.

Geldswaardig papier

Je bent ook verzekerd voor verlies en diefstal van geldswaardig papier. Zoals postzegels en cadeaubonnen.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.