Schade melden telefoon 075-6120097

Geld

Een geldverzekering is een zakelijke verzekering. De verzekering dekt de kosten van verlies of diefstal van geld, postzegels en cadeaubonnen. Ook tijdens vervoer naar de bank of bij een overval. En als je ongemerkt vals geld aanneemt.

Verlies jij of verliest jouw medewerker contant geld? Of vindt er een overval of diefstal plaats? De geldverzekering dekt deze schade.

We verzekeren het geld van jouw bedrijf in jouw bedrijfspand. Maar ook bij jou thuis of in de (nacht)kluis van jouw bank. We verzekeren ook het vervoeren van dat geld tussen deze locaties.

Vals geld

Neem jij of neemt een medewerker ongemerkt vals geld aan? Dit is verzekerd met onze geldverzekering.

Geldswaardig papier

Je bent ook verzekerd voor verlies en diefstal van geldswaardig papier. Zoals postzegels en cadeaubonnen.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.