Schade melden telefoon 075-6120097

Wagenpark

Verzeker je wagenpark in één keer goed met onze unieke nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling. Accessoires zijn standaard meeverzekerd.

Met een wagenpark bestaat het risico dat je auto’s stil komen te staan door schade. Je kunt de verzekering aanvragen vanaf zeven bedrijfsauto's.

Nieuwwaarderegeling

Je krijgt een unieke drie jaar nieuwwaarderegeling voor personen- en bestelauto’s. Zonder dat het uitmaakt of je de eerste eigenaar bent.

Regeling voor de aanschafwaarde

Voor vrachtauto’s krijg je een aanschafwaarderegeling. Heb je een casco-dekking en is jouw vrachtauto total loss? Dan krijg je in het eerste jaar na aanschaf niet de dagwaarde vergoed, maar de aanschafprijs.

Accessoires standaard meeverzekerd

Alle accessoires zijn standaard meeverzekerd. Denk aan een reservewiel, brandblusser en belettering.

Je houdt ze gemotiveerd aan boord

Passende beloning

Bij employee benefits gaat het om de sociaal en financieel passende waardering van human resources. Wij verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en vertalen dit naar adviezen op maat.

Voor bijvoorbeeld een collectieve pensioen- of zorgverzekering, maar u kunt ook denken aan een WIA-verzekering. Hiermee voorkomt u dat een arbeids- ongeschikte werknemer in een gapend inkomensgat valt.

Verzuimmanagement

Ziekte bij werknemers is niet altijd te voorkomen, maar u kunt zich wel verzekeren tegen loondoorbetaling bij ziekte. Naast een verzuimverzekering kan een no-nonsense arbodienst het verzuim aanpakken bij de wortels. Deze is specialist in verzuimpreventie en -begeleiding. Een gezonde zaak!ijft.