Schade melden telefoon 075-6120097

Wagenpark

Verzeker je wagenpark in één keer goed met onze unieke nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling. Accessoires zijn standaard meeverzekerd.

Met een wagenpark bestaat het risico dat je auto’s stil komen te staan door schade. Je kunt de verzekering aanvragen vanaf zeven bedrijfsauto's.

Nieuwwaarderegeling

Je krijgt een unieke drie jaar nieuwwaarderegeling voor personen- en bestelauto’s. Zonder dat het uitmaakt of je de eerste eigenaar bent.

Regeling voor de aanschafwaarde

Voor vrachtauto’s krijg je een aanschafwaarderegeling. Heb je een casco-dekking en is jouw vrachtauto total loss? Dan krijg je in het eerste jaar na aanschaf niet de dagwaarde vergoed, maar de aanschafprijs.

Accessoires standaard meeverzekerd

Alle accessoires zijn standaard meeverzekerd. Denk aan een reservewiel, brandblusser en belettering.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.