Schade melden telefoon 075-6120097

Recall-verzekering en productaansprakelijkheid

Als uw product uit de markt moet worden gehaald vanwege een risico voor de gezondheid, kan dat verwoestende gevolgen hebben voor uw onderneming.

Uw omzet, reputatie en marktaandeel staan op het spel. Een recall-verzekering kan een oplossing zijn. Een recall-verzekering is primair bestemd voor voedselproducten.

Gedekte oorzaken recall-verzekering

De oorzaak is dikwijls een fout in het productieproces als gevolg van een ongeluk, opzettelijk, een stommiteit of onoplettendheid. Soms omdat het productieproces niet correct is of de controle onvoldoende aanwezig is of omdat een boze werknemer u een hak wilt zetten. Een recall-verzekering kan zorgen dat er een vangnet is voor de enorme kosten die gepaard kunnen gaan met een recall-actie.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.