Schade melden telefoon 075-6120097

Machinebreuk

Met onze Machinebreukverzekering zijn uw machines goed verzekerd. Verzeker ook uw onderneming tegen bedrijfsschade door machinebreuk.

De Machinebreukverzekering is er voor alle soorten machines en installaties.

Wat is een machinebreukverzekering?

Is een machine beschadigd en valt deze uit? Dan heeft dit vervelende gevolgen voor uw onderneming. De productie wordt minder of valt zelfs stil. En ook klanten hebben hier last van. Met de machinebreukverzekering zijn uw machines verzekerd tegen materiële schade. Met de dekking Machinebreukbedrijfsschade bent u verzekerd tegen de bedrijfsschade door machinebreuk.

Zoals:

  • grafische machines
  • metaal- en houtbewerkingsmachines
  • installaties in de milieusector
  • technische installaties in gebouwen (bijvoorbeeld liften en luchtbehandelingsinstallaties)
  • koel- en vriesinstallaties
  • installaties in de voedingsmiddelensector
  • installaties in de energiesector (bijvoorbeeld windturbines en zonnepanelen)

Standaard extra dekking

U hebt extra dekking voor zoekkosten om de beschadiging op te sporen. Ook voor bouwkundige kosten om bij de schade te komen. Daarnaast, als er geen materiële schade is, bijvoorbeeld voor het opnieuw uitlijnen van een machine. En voor schade aan andere zaken die uw eigendom zijn.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.