Schade melden telefoon 075-6120097

Inventaris

Met deze verzekering is uw zakelijke inboedel goed verzekerd tegen schade.

Voor alle zakelijke spullen die niet vastzitten aan het pand. Denk aan de stoffering en meubelen van juw bedrijf, maar ook aan machines die u zakelijk gebruikt. Zo kunt u met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

De nieuwwaarde van uw spullen verzekerd

Bij schade krijgt u het bedrag voor nieuwe spullen van dezelfde soort, kenmerken en kwaliteit vergoed. Behalve als de dagwaarde van de spullen die u vervangt, minder is dan 40% van de nieuwwaarde. In dat geval vergoeden we de dagwaarde.

Ook dekking bij een te laag verzekerd bedrag

Heeft u tijdens een verzekeringsjaar meer spullen gekocht en is de verzekerde som dus te laag? In de inventarisverzekering zit ook een standaard garantie tegen onderverzekering. Dat is wel zo prettig.

Uitglijders afgedekt

Goed risicomanagement

Is een belangrijke pijler onder uw bedrijf. Daarnaast moeten ook de risico’s van het ondernemerschap met zorg zijn afgedekt. Wij inventariseren en analyseren uw risico’s op het gebied van opstallen en inboedel, bedrijfsprocessen, mobiliteit, inkomen en vermogen, ziekte en verzuim en werknemersvoorzieningen

Taxeren en beheren

U kunt risico’s voorkomen, verminderen, uitbesteden of accepteren. Soms is de keuze eenvoudig. Andere keren is het een kwestie van afweging en (be)rekenen: welke beslissing is het beste als u kijkt naar de kosten en de baten? We kennen de risico’s die meer en minder optreden, hun effect op de bedrijfscontinuïteit of het inkomen, en de varianten om risico’s te verzekeren.