Schade melden telefoon 075-6120097

Inventaris

Met deze verzekering is uw zakelijke inboedel goed verzekerd tegen schade.

Voor alle zakelijke spullen die niet vastzitten aan het pand. Denk aan de stoffering en meubelen van juw bedrijf, maar ook aan machines die u zakelijk gebruikt. Zo kunt u met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

De nieuwwaarde van uw spullen verzekerd

Bij schade krijgt u het bedrag voor nieuwe spullen van dezelfde soort, kenmerken en kwaliteit vergoed. Behalve als de dagwaarde van de spullen die u vervangt, minder is dan 40% van de nieuwwaarde. In dat geval vergoeden we de dagwaarde.

Ook dekking bij een te laag verzekerd bedrag

Heeft u tijdens een verzekeringsjaar meer spullen gekocht en is de verzekerde som dus te laag? In de inventarisverzekering zit ook een standaard garantie tegen onderverzekering. Dat is wel zo prettig.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.