Schade melden telefoon 075-6120097

Inventaris

Met deze verzekering is uw zakelijke inboedel goed verzekerd tegen schade.

Voor alle zakelijke spullen die niet vastzitten aan het pand. Denk aan de stoffering en meubelen van juw bedrijf, maar ook aan machines die u zakelijk gebruikt. Zo kunt u met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

De nieuwwaarde van uw spullen verzekerd

Bij schade krijgt u het bedrag voor nieuwe spullen van dezelfde soort, kenmerken en kwaliteit vergoed. Behalve als de dagwaarde van de spullen die u vervangt, minder is dan 40% van de nieuwwaarde. In dat geval vergoeden we de dagwaarde.

Ook dekking bij een te laag verzekerd bedrag

Heeft u tijdens een verzekeringsjaar meer spullen gekocht en is de verzekerde som dus te laag? In de inventarisverzekering zit ook een standaard garantie tegen onderverzekering. Dat is wel zo prettig.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.