Schade melden telefoon 075-6120097

Garagebedrijf verzekeren

Uw garagebedrijf verzekeren kan vaak problematisch zijn, omdat veel verzekeraars moeilijk doen over een afgelegen locatie op een industrieterrein bijvoorbeeld.

Bij sommige verzekeraars kunt u zelfs helemaal geen verzekering afsluiten.

Argo Advies heeft daarom speciaal voor garagebedrijven een aparte polis gemaakt waar met alle valkuilen en problemen die specifiek zijn voor uw branche, rekening wordt gehouden.

Elke onderneming kent zijn eigen risico’s

Diep doorgraven

 Argo verzekert ondernemingen in allerlei branches en weet wat specifieke aandachtspunten zijn. Elke bedrijfstak en elke onderneming kent immers zijn eigen risico’s. Naast het verzekeren van gebouwen, inventaris (productiemiddelen) en transport zijn er ook andere zaken om goed bij stil te staan. Neem voorbeeld aansprakelijkheid: een van de grootste risico’s in de huidige markt. Wat kan u overkomen? Of denk aan ziekte of arbeidsongeschiktheid: wat betekenen die voor de voortgang van uw bedrijf? En voor uw inkomen? En hoe staat het met uw inkomen na uw werkzame leven?

Volledige aandacht

Uw bedrijf verzekeren houdt voor ons in dat we over het hele traject met u meedenken. Van bedrijfscontinuïteit tot zekerheid van inkomen: we adviseren u verantwoorde, op maat gesneden oplossingen tegen de voor u meest gunstige voorwaarden.