Schade melden telefoon 075-6120097

Overlijdensrisico

Een overlijdens­risico­verzekering (ORV) zorgt ervoor dat uw nabestaanden eenmalig een bedrag ontvangen wanneer u overlijdt.

Met de uitkering na overlijden bedrag kunnen uw nabestaanden tijdelijk het wegvallen van uw inkomen opvangen. En de kosten blijven betalen. Zoals de kinderopvang, de studie van uw kinderen, het aflossen van de hypotheek of het betalen van de huur.

U bepaalt zelf welk bedrag u wilt verzekeren. En hoelang de verzekering loopt. Al vanaf een paar euro per maand geeft u uw nabestaanden financiële zekerheid.

Goed verzekeren: een uitdagende onderneming

Alles helder

We investeren veel in open, integere en langdurige relaties met onze klanten. Dat levert inzichten op die verder gaan dan feiten en cijfers. We leren u beter kennen en herkennen wat de vraag achter uw verzekeringsvraag is.

Hierdoor zijn we in staat om zo te kneden en boetseren aan onze oplossingen, dat die u passen als gegoten.

Uw bedrijf verzekerd

Met Argo worden uw bedrijfsmatige en particuliere risico’s doelgericht en kostenefficiënt afgedekt. Zaken kunnen natuurlijk nog wel eens veranderen. In uw bedrijf, in uw privésituatie en ook in de verzekeringswereld. Daarom is het goed om te weten dat bij Argo ondernemerschap verzekerd is. We zitten er bovenop. Waardoor u niet alleen scherp en verantwoord verzekerd bent, maar ook blijft.